nap
óra
perc
másodperc

Sebességváltás mentorprogram

Növeld meg a 2020-as árbevételedet akár 50%-kal!

Úgy érzed, hogy már rengeteg dolgot hallottál, de még valahogy nem állt össze  kép, nem tudtál mindent elkezdeni használni?

A SEBESSÉGVÁLTÁS MENTORPROGRAM azt jelenti, hogy fogjuk a vállalkozói tapasztalatodat, hozzáadjuk azt a rendszert, amit 50.000 óra sales vezetői tapasztalattal hoztam létre, ezt vegyítjük egy fantasztikus csapattal, amely hozzád hasonló emberekből áll, és 90 nap alatt együtt egy hatalmas áttörést érünk el az üzletedben!

TISZTA FÓKUSZ

Az első együtt töltött nap alapján teljesen világosan fogod látni, hogy mire kell fókuszálnod ahhoz, hogy a legnagyobb fejlődést érhesd el a vállalkozásodban! Átnézzük a meglévő ügyfélkörödet, azt, hogy honnan szerzel új ügyfeleket, milyen csatornákat és eszközöket használsz, és javítjuk a konverziós arányodat.

Alaposan átnézzük az árazásodat és az értékesítési folyamatod lépéseit, és néhány dolgot átalakítunk, amelyek összhatása jelentős plusz bevételt hoz neked. 

A CSAPAT

Hihetetlenül sok múlik azon, hogy vezetőként milyen módon kezeled a csapatodat. Milyen klímát alakítasz ki, hogyan jelzel vissza, miként kezeled a konfliktusokat.

Milyen módon méred az egyes emberek teljesítményét, milyen KPI-okat állítasz fel és figyelsz hetente? Milyen kompetenciájú embereket veszel fel és hogyan javadalmazod őket anyagilag és erkölcsileg? A második kiscsoportos workshopon ezekkel a témákkal foglalkozunk, és jelentősen növeljük a vezetői hatékonyságodat, ami a megvalósítás kulcs.

A MEGVALÓSÍTÁS

Végül is nem az számít, amit tudsz, hanem amit alkalmazol. Ezért a 90 nap alatt végigkísérlek az úton, és elérem, hogy fegyelmezetten meg is valósítsd a terveidet.

A Sebességváltás Mentorprogram során ezekre számíthatsz:

  • 3 db egész napos kiscsoportos workshop: 287.700 Ft + áfa
  • 6 db zoom konferencia beszélgetés a csoporttagokkal: 131.400 Ft + áfa
  • 1 db egyórás egyéni zoom konzultáció, amikor legjobban szükséged van rá: 60.000 Ft + áfa
  • 3 db negyedórás telefonos konzultáció, hogy biztosan ne akadj el sehol: 45.000 Ft + áfa
  • Egy külön zárt facebook csoport Lippner Tamással, hogy a csoporttagok tudjanak kérdezni, illetve egymást is inspirálni és támogatni: 29.700 Ft + áfa

MEGTÉRÜLÉS

Tamás KKV ügyfelei tipikusan 20-50%-os árbevétel növekedést szoktak elérni a közös munka eredményeképpen. Ha csak 100 millió forintos árbevételed van, és azon pl. 15%-os növekményt tudsz elérni, az már az első évben +15 millió forintot jelent neked. És ha csak 5%-os lesz a növekedésed? Az is +5 millió forint, ami kb 10 x megtérülés a befektetésedhez képest.

Ha egy egyéni félnapos Értékesítési Auditot szeretnél velem, annak a díja 300.000 Ft + áfa.

Ehhez képest a 90 napos, több, mint 30 órás Sebességváltás Mentorprogram értéke összesen: 553.800 Ft + áfa.

Ez az első ilyen jellegű kiscsoportos program, ami pont elég kicsi ahhoz, hogy mindenki testreszabott, egyéni támogatást kapjon, ugyanakkor pont elég nagy ahhoz, hogy egymástól és egymás példáiból is tanulhassanak a résztvevők. 

Mivel ez az első ilyen mentorprogram, különleges kedvezménnyel készültünk azok számára, akik most elkötelezik magukat, hogy részt vesznek és sebességet váltanak a vállalkozásukban.

Ebben a programban maximum 10 hely van!

Aki viszont kedd éjfélig regisztrál, az 50% kedvezménnyel, 553.800 Ft + áfa helyett 276.900 Ft + áfa áron tud résztvenni a programban.

A program minimum 5, maximum 10 résztvevővel indul.

Az egész napos személyes workshopok kedd, szerda vagy csütörtöki napokon lesznek olyan időpontokban, amelyek minden résztvevőnek megfelelnek, 2019. november, 2019. december, 2020. január hónapokban, Budapesten.

Iratkozz fel a várólistára

Amint elérhető lesz az "Értékesítés Személyiségtípusok alapján tréning​" értesíteni fogunk!