„Ha felépíted a bizalom hídját, az üzlet átsétál rajta!” Nancy Dornan

Miért van az, hogy bizonyos kollégákkal jól megértitek egymást, míg másokkal lehetetlen együttműködni?

Előfordul, hogy a mondandódat egyesek megértik, mások félreértik?

Mennyivel lenne könnyebb az életed, ha megtanulnál minden emberrel testreszabottan kommunikálni?

A Bizalomépítés könyve segítségével...

  • megérted az emberek eltérő gondolkodását, stílusát és motivációját​
  • akár másodpercek alatt képes leszel felismerni az egyes személyiségtípusokat​
  • gyakorlati útmutatót kapsz olyan emberek kezelésére, akik eddig kihívást jelentettek​ neked

Kinek szól ez a könyv?

„Nagyképűség nélkül állíthatom, hogy az összes Magyarországon megjelenő értékesítési könyvet megvásárolom és elolvasom. Tamás könyvének a nemzetközi piacon lenne a helye, annyira gyakorlatias és hiánypótló. Elég sok tananyagot elolvastam már a személyiségtípusokról, de ez valami egészen egyedi a gyakorlatiasságánál fogva. Rengeteg magyar sztori és esettanulmány teszi érthetővé és használhatóvá ezt a módszert.
Lippner Tamás személyében egy nagyon jól képzett és gyakorlatias szakembert ismertem meg. Ajánlom ezt a könyvet minden értékesítőnek, sales vezetőnek, és mindenkinek, aki emberekkel foglalkozik. Ez a tudás a vezetők és beosztottak együttműködésében / kommunikációjában is kulcsfontosságú. A könyv gyakorlatias és sok példát tartalmaz, gyorsan emészthető és biztosan azonnali sikereket hoz a munkádban és a magánéletedben egyaránt.
Az emberi kapcsolatok kulcsfontosságúak minden üzletben. Nagy kincs az a képesség, hogy valaki különböző típusú emberekkel tud bánni. Minden értékesítőnek, vezetőnek és üzlettulajdonosnak ajánlom ezt a könyvet, aki szeretne eredményesebb tárgyalásokat, hatékonyabb együttműködéseket és nagyobb bevételt! A példák és történetek által gyakorlatias lett a könyv. Ingatlanosoknak kötelező olvasmány!​
Tamás és a könyve is egy olyan világgal foglalkozik – értékesítés –, amely számomra mindig is az egyik legtávolabb álló terület volt. Minek szépítsük, általában gyanakvással tekintek azokra, akik el akarnak adni valamit.
A könyv remek alapot ad, hogy könnyebben eligazodjunk az emberek viselkedésén – és saját magunkon. Így jól használható mindazoknak, akik fejlődni akarnak ezen a területen. Egyszerű, könnyen emészthető, humoros példáival szinte játékosan ad válaszokat, mire figyeljünk, hogyan változzunk! Használni fogom!​
Bár Lippner Tamás könyve elsősorban értékesítésben dolgozókat céloz meg, tartalma messze túlmutat ezen a szakmán, és az üzleti élet bármely területén dolgozók számára hasznos olvasmány. Egy pénzügyes kolléga eredményessége is nagymértékben múlik azon, hogyan tudja üzenetét a legjobban személyre szabni. A könyvben az ehhez szükséges elméleti tudás mellé profi kérdezéstechnika és hasznos tippek párosulnak, amik a különböző személyiségtípusok hatékony meggyőzéséhez gyorsan tanulható módszertant nyújtanak. Mindemellett az olvasó szembenéz önmagával is, és ezen az önismereti munkán keresztül az itt megszerzett tudást az élet bármely területén hasznosítani tudja.​
Tamás könyve igazi szemafor az emberi kapcsolatok terén. Ismeri és alkalmazza a szakirodalmakból ismert személyiségtípusokat. Rengeteg élő, gyakorleti példával, és a szerethetőséghez elengedhetetlen humorral teszi érthetővé a bizalomépítés művészetét.

11 éve foglalkozom aktívan értékesítéssel, és nagyon sok esetben találkoztam olyan értékesítőkkel akik ugyan évek óta már a pályán vannak, tapasztalt szakembernek számítanak az eltöltött évek alapján, azonban mégis azt éreztem mikor együtt tárgyaltunk, hogy hiányoznak náluk az alapok.

Ki az a Lippner Tamás és miért hallgassak rá?

Lippner Tamás 20 évig vezetett többszáz fős értékesítési csapatokat olyan cégeknél, mint a Citibank, a Sberbank és a Vodafone. 2016-ban Európa bajnoki címet nyert német nyilvános beszédben. Prágától Tokióig fejleszt embereket a kommunikáció és az értékesítés terén.

A Sebességváltás az értékesítésben könyvsorozat első része a legfontosabb témáról szól, ami áthatja az értékesítés minden fázisát. Több ezer elégedett tréningrésztvevő tapasztalatai alapján készült el ez a tömör, szórakoztató és hiánypótló könyv.

Töltsd ki az űrlapot és rendeld meg a Sebességváltás az értékesítésben - A Bizalomépítés könyvét!

Iratkozz fel a várólistára

Amint elérhető lesz az "Értékesítés Személyiségtípusok alapján tréning​" értesíteni fogunk!