Legyél eredményesebb értékesítő, kezeld magabiztosan és könnyedén a nehezebb ügyfeleket is!

Lippner Tamás 20 évig vezetett több száz fős értékesítési csapatokat multinacionális cégeknél, most pedig neked is elárulja sikerének titkát!

Végre megjelent!

Szerezd meg Lippner Tamás hiánypótló könyvét a legfontosabb összetevőről az értékesítési folyamatban:

a bizalomépítésről!

 • Megérted az ügyfelek eltérő gondolkodását, stílusát és motivációját​
 • Akár másodpercek alatt képes leszel felismerni az egyes személyiségtípusokat​
 • Gyakorlati útmutatót kapsz olyan ügyfelek kezelésére, akik neked eddig kihívást jelentettek​

Veszítettél már el olyan ügyfeleket, akiket akár meg is nyerhettél volna? Előfordul, hogy egyes ügyfelekkel könnyen megtalálod a hangot, míg másokkal egyszerűen nem jutsz dűlőre?

Az értékesítési technikáid bizonyos ügyfeleknél működnek, másoknál nem? Az ügyfelek különbözőek – így ami az egyik embernek gyógyszer, az a másiknak méreg.

A bizalomépítés titka, hogy felismerjük a különböző személyiségtípusú ügyfeleket és az értékesítési folyamat során mindenkivel úgy bánjunk, ahogy az leginkább építi a bizalmát.

Értsd meg az emberek közötti különbségeket, sajátítsd el az egyes személyíségtípusok gyors felismerésének képességét és gyakorlati példákból tanulva kezeld a legnehezebb ügyfeleket is magabiztosan.

Ki az a Lippner Tamás és miért hallgassak rá?

Lippner Tamás 20 évig vezetett többszáz fős értékesítési csapatokat olyan cégeknél, mint a Citibank, a Sberbank és a Vodafone. 2016-ban Európa bajnoki címet nyert német nyilvános beszédben. Prágától Tokióig fejleszt embereket a kommunikáció és az értékesítés terén.

A Sebességváltás az értékesítésben könyvsorozat első része a legfontosabb témáról szól, ami áthatja az értékesítés minden fázisát. Több ezer elégedett tréningrésztvevő tapasztalatai alapján készült el ez a tömör, szórakoztató és hiánypótló könyv.

Videó lejátszása

“Az értékesítés művészete abban rejlik, hogy képesek legyünk különböző típusú emberekkel is megtalálni a hangot és megfelelően építeni a bizalmat.”

Lippner Tamás

Találkozol néha olyan ügyfelekkel, akikkel nem sikerül rögtön megtalálni a hangot?

A legtöbb értékesítő a potenciális ügyfelek felét nem tudja megfelelően kezelni, ezért ügyfeleket veszít!

Neked hány ügyfelet kell ahhoz megszerezned, hogy megérje befektetned ebbe a könyvbe?

Mit ad nekem ez a könyv?

Megérted az igazi értékesítési szemléletet
és a bizalomépítés szerepét ebben!

Megismered a három okot,
ami miatt elveszíthetsz ügyfeleket!

Megérted a 4 személyiségtípus jellegzetességeit,
motivációit és gondolkodását!

Megtanulod akár másodpercek alatt felismerni
az egyes személyiségtípusokat!

Elsajátítod az egyes típusok kezelését figyelembe véve
a saját személyiségedet!

Átlátod a teljes értékesítési folyamatot és az egyes személyiségtípusok viselkedését minden egyes lépés során!

Valós történeteken keresztül szórakoztató formában ismerheted meg a különböző ügyfelek működését és elvárásait!

“Ha felépíted a bizalom hídját, az üzlet átsétál rajta!”

Nancy Dornan

Kinek szól ez a könyv?

 • Tapasztalt értékesítőknek, akik szeretnék frissíteni és magasabb szintre emelni a technikájukat
 • Értékesítési vezetőknek, akik egy új dimenzióval szeretnék bővíteni a csapatuk támogatását
 • Kezdő értékesítőknek, akik minél hamarabb profivá szeretnének válni
 • Biztosítási szakembereknek, akiknél minden a bizalmon múlik
 • Network marketingben dolgozóknak, akiknek fontos, hogy jól bánjanak az emberekkel
 • Üzlettulajdonosoknak, akiknek sok múlik az értékesítési képességeiken
 • Vendéglátásban dolgozóknak, ahol fontos a vendégek magasszintű kiszolgálása
 • Bolti eladóknak, akik szeretnének több vásárlót megnyerni
 • Ügyvédeknek, akik szeretnének eredményesebben kommunikálni az ügyfeleikkel
 • Tanácsadóknak és coachoknak, hogy jobban beindítsák az üzletüket
 • Azoknak, akik szeretnék megismerni önmagukat és a legtöbbet kihozni magukból
„Nagyképűség nélkül állíthatom, hogy az összes Magyarországon megjelenő értékesítési könyvet megvásárolom és elolvasom. Tamás könyvének a nemzetközi piacon lenne a helye, annyira gyakorlatias és hiánypótló. Elég sok tananyagot elolvastam már a személyiségtípusokról, de ez valami egészen egyedi a gyakorlatiasságánál fogva. Rengeteg magyar sztori és esettanulmány teszi érthetővé és használhatóvá ezt a módszert.
Lippner Tamás személyében egy nagyon jól képzett és gyakorlatias szakembert ismertem meg. Ajánlom ezt a könyvet minden értékesítőnek, sales vezetőnek, és mindenkinek, aki emberekkel foglalkozik. Ez a tudás a vezetők és beosztottak együttműködésében / kommunikációjában is kulcsfontosságú. A könyv gyakorlatias és sok példát tartalmaz, gyorsan emészthető és biztosan azonnali sikereket hoz a munkádban és a magánéletedben egyaránt.
Az emberi kapcsolatok kulcsfontosságúak minden üzletben. Nagy kincs az a képesség, hogy valaki különböző típusú emberekkel tud bánni. Minden értékesítőnek, vezetőnek és üzlettulajdonosnak ajánlom ezt a könyvet, aki szeretne eredményesebb tárgyalásokat, hatékonyabb együttműködéseket és nagyobb bevételt! A példák és történetek által gyakorlatias lett a könyv. Ingatlanosoknak kötelező olvasmány!​
Tamás és a könyve is egy olyan világgal foglalkozik – értékesítés –, amely számomra mindig is az egyik legtávolabb álló terület volt. Minek szépítsük, általában gyanakvással tekintek azokra, akik el akarnak adni valamit.
A könyv remek alapot ad, hogy könnyebben eligazodjunk az emberek viselkedésén – és saját magunkon. Így jól használható mindazoknak, akik fejlődni akarnak ezen a területen. Egyszerű, könnyen emészthető, humoros példáival szinte játékosan ad válaszokat, mire figyeljünk, hogyan változzunk! Használni fogom!​
Bár Lippner Tamás könyve elsősorban értékesítésben dolgozókat céloz meg, tartalma messze túlmutat ezen a szakmán, és az üzleti élet bármely területén dolgozók számára hasznos olvasmány. Egy pénzügyes kolléga eredményessége is nagymértékben múlik azon, hogyan tudja üzenetét a legjobban személyre szabni. A könyvben az ehhez szükséges elméleti tudás mellé profi kérdezéstechnika és hasznos tippek párosulnak, amik a különböző személyiségtípusok hatékony meggyőzéséhez gyorsan tanulható módszertant nyújtanak. Mindemellett az olvasó szembenéz önmagával is, és ezen az önismereti munkán keresztül az itt megszerzett tudást az élet bármely területén hasznosítani tudja.​
Tamás könyve igazi szemafor az emberi kapcsolatok terén. Ismeri és alkalmazza a szakirodalmakból ismert személyiségtípusokat. Rengeteg élő, gyakorleti példával, és a szerethetőséghez elengedhetetlen humorral teszi érthetővé a bizalomépítés művészetét.

11 éve foglalkozom aktívan értékesítéssel, és nagyon sok esetben találkoztam olyan értékesítőkkel akik ugyan évek óta már a pályán vannak, tapasztalt szakembernek számítanak az eltöltött évek alapján, azonban mégis azt éreztem mikor együtt tárgyaltunk, hogy hiányoznak náluk az alapok.

Töltsd ki az űrlapot és rendeld meg a Sebességváltás az értékesítésben - A Bizalomépítés könyvét!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Iratkozz fel a várólistára

Amint elérhető lesz az "Értékesítés Személyiségtípusok alapján tréning​" értesíteni fogunk!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.