Szeretettel üdvözöllek!

A “Sebességváltás az értékesítésben vezetőknek” webinárium kifejezetten a SalesTech rendezvényen résztvevő sales vezetőknek szól!
 
Ha van értékesítési csapatod, talán te is folyamatosan azon gondolkodsz, hogy miként tudnád őket jobban támogatni, hogyan lehetnének még sikeresebbek. Rendszeresen konzultálsz velük, a legjobbakkal elmondatod a színpadon, hogy mi vált be nekik, hátha a többieket is sikerül magasabb teljesítményre sarkallni. Végül bizonyos időközönként tréninget szervezel nekik, és reménykedsz, hogy ezúttal jól sikerül és változást hoz.
 
Mi lenne, ha a következő tréninged egy igazi áttörést hozna, amelynek hatására a számok elindulnak felfelé? Ugye, hogy egy ilyen tréningért már megéri kivenni a csapatodat egy-két napra a munkából? 
 
20+ éves sales vezetői háttérrel, és több éves tréneri múlttal, ezen a webináriumon különböző multi és KKV cégekkel való tréningjeim tapasztalatait fogom megosztani veled, amelyben hatalmas tanulság rejlik a te csapatod számára is. Ismerd meg, hogy milyen változásokat eszközöltünk, mit és hogyan fejlesztettünk annak érdekében, hogy ezeknél a cégeknél robbanásszerű fejlődés érjünk el! Gyűjts te is inspirációt a saját céged érdekében!
időpont

Az élő webinárium időpontja
2019. október 1, 14:00 óra, (jövő hét kedd),
ha nem alkalmas az időpont, regisztrálj és elküldjük a webinárium felvételét)

regisztráció

Iratkozz fel a várólistára

Amint elérhető lesz az "Értékesítés Személyiségtípusok alapján tréning​" értesíteni fogunk!