HR vezetőknek

HR vezetőként nyilván nagyon fontos, hogy egy tréning program illeszkedjen a HR stratégiájába és az L&D idei terveibe. Mindig vannak olyan területek, amelyek most magas prioritást élveznek, amelyekkel tényleg érdemes foglalkozni.

Mivel 2 évtizeden keresztül álltam a másik oldalon, sok tréningcég ajánlatát láttam, volt közöttük jó néhány átlagos és néhány kiemelkedően jó. Az értékesítési tréningünket úgy alakítottuk ki, hogy valóban gyakorlatorientáltak és olyan hatásúak legyenek, amelyeket be tudnak építeni az értékesítők már másnap a napi munkájukba. Onnan lehet ezt lemérni, hogy amikor a szókincs, amit a tréningen adtunk át, valóban bekerül a mindennapi használatba és a konverziós arányok elkezdenek növekedni.

A nyilvános beszéd tréningünk döbbenetes eredményű. A résztvevők megtanulnak egy egynapos workshop alatt egy tiszta üzenetet átadni, meggyőzően és olyan érdekesen, akár egy üzleti előadás keretében is, hogy a nézők odafigyelnek rájuk. Mindezeket még gazdagítjuk megfelelő hangsúlyozással és igazán profi testbeszéddel.

A Vezetői, a Változásmenedzsment és a Visszajelzés adás tréningjeink egyedülállóak a piacon. Olyan sport analógiákat hozunk be, amelyek teljesen újszerű megvilágításba helyezik ezeket a témákat, majd a résztvevők gyakorlatokon keresztül saját élményben el is sajátítják ezeket.

Javaslom, hogy találkozzunk, beszélgessünk a cég prioritásairól, kihívásairól. Biztos vagyok benne, hogy lesz lehetőségünk együttműködni.

Üdvözlettel,

Lippner Tamás

Vedd fel a kapcsolatot Lippner Tamással!

Iratkozz fel a várólistára

Amint elérhető lesz az "Értékesítés Személyiségtípusok alapján tréning​" értesíteni fogunk!