3 RÉSZES VIDEÓ SOROZAT
értékesítési vezetőknek

20 éven keresztül éltem én is azon az oldalon, ahol te. Tudom, hogy milyen kihívásaid vannak, és tudom, hogy mennyi mindent megteszel nap, mint nap azért, hogy fejleszd az értékesítési csapatodat.

Hogyan lehetne elérni, hogy a közepesen teljesítő értékesítők ugyanolyan jók legyenek, mint a felső 20%? Mit tegyünk azért, hogy az emberek jobban odafigyeljenek az ügyfelekre és tényleg kihasználják azokat a keresztértékesítési lehetőségeket? 

Biztos, hogy mindenki jól le tudja zárni az ügyleteket? Vagy csak eladjuk a terméket és utána mégis a konkurencia fogja lezárni a mi ügyleteinket. Mennyire fontos az, hogy egy igazán motiváló inszentív rendszerünk legyen? Hogy az átadott leadeket tényleg jól konvertálják a kollégák? És miért van az, hogy bizonyos vezetők nem annyira hatékonyan mentorálják a dolgozóikat, mint mások? Pedig az utóbbiak még best practice előadást is tartottak az utolsó országos értékesítési találkozón.

Kétféleképpen tudunk mi egymással együttműködni. Amennyiben legalább 15 értékesítőd van, azt javaslom, hogy hagyj egy üzenetet ezalatt a videó alatt, találkozzunk egy személyes megbeszélésre és mérjük fel, hogy milyen módon tudnám leginkább segíteni a te csapatodnak a hatékonyságát. Van egy 20 kérdésből álló checklista, amin végig mehetünk, amiben az összes olyan technika, csatorna és módszer benne van, amivel én találkoztam. Hátha van ezek között olyan, amit neked is érdemes lenne használni.

Ha még nincs meg 15 értékesítő, akkor javaslom, hogy nézd meg a 3 részes videósorozatot és regisztrálj be a kollégáiddal együtt a következő nyílt tréningemre.

Remélem, hogy hamarosan lesz alkalmunk találkozni.

Üdvözlettel,

Lippner Tamás

Iratkozz fel a várólistára

Amint elérhető lesz az "Értékesítés Személyiségtípusok alapján tréning​" értesíteni fogunk!