Sok szeretettel üdvözöllek a "Sebességváltás az értékesítésben" online teszt oldalán! Ez a teszt visszajelzést ad neked arról, hogy milyen értékesítő vagy, és mely területeken tudnál legtöbbet fejlődni. Fontos, hogy ha egy kérdésre tudod a helyes választ, viszont jelenleg nem aszerint jársz el, akkor mindig azt a választ add meg, ahogyan valójában csinálod, ugyanis nem az számít, amit tudsz, hanem amit alkalmazol!

A kitöltés után nem csak egy pontszámot kapsz, hanem egy testreszabott szöveges visszajelzést e-mailben az egyes területekről, és lehetőséget arra, hogy a számodra releváns témakörökben részt vegyél díjmentes webináriumokon. Így nem csak képbe kerülsz, hogy miben célszerű fejlődnöd, hanem rögtön el is kezdheted!

Küldetésem, hogy értékesítőket támogassak a folyamatos fejlődésükben, így ha te ezt fontosnak tartod, a legjobb helyen jársz. Vigyázz, ez egy haladó teszt, amit a több, mint 20 év értékesítési vezetői tapasztalatom alapján állítottam össze. Minden kérdésnél egy választ tudsz megadni, amelyik szerinted legközelebb áll a valósághoz. Jó szórakozást és fejlődést kívánok neked!

Üdvözlettel,
Lippner Tamás